dilluns, 2 d’octubre de 2017

RESULTATS CAP DE SETMANA 30 SETEMBRE I 1 D'OCTUBRE

Ja tenim els resultats de tots els partits del futbol base d'aquest cap de setmana, on ja molts han fet la seva segona jornada de lliga i altres equips han acabat la pretemporada i ja aquest proper diumenge comencen a tenir punts en joc. 


PARTITS FUTBOL 11:

Juvenil A 8 - 0 Malgrat de Mar
Gols: Jonathan 2, Framis 2, Christian 1, Facu 1 i Marc Castellano 2

Com ho ha vist l'entrenador, Oriol Vila:
Tot i no ser un rival fort, molt content de la idea de joc. També a destacar que en tota la pretemporada només hem encaixat 1 gol el primer partit per un error. La solidesa defensiva ha estat exemplar.
Cadet A 0 - 3 Equip australià 

Com ho ha vist l'entrenador, Carles Barrera:
Bon partit,davant teniem un equip molt intens,molt ben col·locats al camp,molt serios,i molt físic. Eren un i dos anys mes grans però volia aquesta proba i la veritat que estic content. La primera part hem tingut que jugar a un o dos tocs per evitar la seva alta pressió i l'hem superat; llàstima del gol encaixat per una errada nostre,la segona ha sigut mes lenta ja que ells han tancat més al darrere i han tallat més el joc a base de faltes al mig camp. Hem tingut més arribades i ocasions i ells dos contres que han acabat marcant. Destacar el segon que es un golàs de falta. Surto content perquè hem competit i crec que bastant be, llàstima que el resultat és molt abultat.


Lloret de Mar 1 - 3 Cadet B
Gols: Iker (3)

Com ho ha vist l'entrenador, Toni:
Los primeros 30 minutos de la primera parte fueron del Lloret, pero nosotros hemos sido más efectivos cara a puerta. La segunda parte hemos tenido el control del partido. Aún falta mucho trabajo.Infantil A 2 - 0 Girona 
Gols: Bouba (2)

Com ho ha vist l'entrenador, Oscar Almendros:
Victòria important i molt treballada, partit molt igualat amb ocasions clares per nosaltres que hem marcat al minut 5 i a l'últim minut, ells han portat el pes del joc però hem estat molt ordenats i ens han fet un travesser que podria haver estat l'empat. Per sort, a la següent jugada hem marcat. Content pero hem de seguir treballant.
Calonge 1 - 9 Infantil B
Gols:  Izan Murcia, Marc Muntal (2), Biel Facila, Iker Grima (2), Iker Sances, Aymar, Asier

Com ho ha vist l'entrenador, Sergi Amezcua:
Tot correcte. Les jugades d'atac s'han anat fent una rere l'altre i sempre hem tingut el domini el partit, sense veure'l perillar en cap moment. Una badada defensiva ha permès el seu gol quan els nostres jugadors ja han baixat un grau la intensitat. Content pel resultat pero sobretot per la contundència de l'equip.


Infantil C 1 - 1 Lloret B
Gol: Adrià Musquera

Com ho ha vist l'entrenador, Abraham Galera:
Juro que el resultat és lo de menys amb aquests nanos que avui al minut 5 se'ns ha posat el marcador en contra i hem dedicat els següents 65 minuts a buscar l'empat que ha arribat al temps de descompte! Quin treball i quina fe! Si no haguéssim empatat hagués estat molt injust... per joc sobretot la segona part hem estat molt superiors! L'equip ha fet un canvi molt positiu en 5 setmanes de pretemporada i crec que comencem la lliga amb moltes ganes, il·lusions i garanties de que competirem en la majoria de partits.
PARTITS FUTBOL 7:

Aleví A 4 - 5 Racing Blanenc
Gols:  Yeray 2, Alejandro 1 i Diego 1

Com ho ha vist l'entrenador, Dani Sarabia:

La verdad es que hemos regalado el partido. En líneas generales ha sido bastante flojo. Si hubiéramos jugado con la intensidad que tocaba podríamos haber sacado un mejor resultado.


Sils 3 - 5 Aleví B
Gols: Alejandro (2) i Rubén (3)

Com ho ha vist l'entrenador, Carles Barrera;
Gran partit. Hem tingut la possessió de la bola tot el partit pero ben administrada ja que hem creat moltes ocasions de gol i ells només ens podien fer mal amb contres o pilota parada- La pressió també ha sigut bona i hem realitzat i arriscat amb pressió home a home. Estem contents ja que ha sigut un partit molt complet


Alevi C 5- 5 Sant Pol 5
Gols: Adrià González 1, Jordi Sabio 3 i Dani Sánchez 1

Com ho ha vist l'entrenador, Josep Maria: 
Molt bon partit de  l'equip que ha jugat amb molt ordre i moltes ganes. Primera part 0-1, molt injustament perquè hem fallat en el gol. Segona part molt intensa. Hem rematat moltíssim. Llàstima que no han entrat totes. Estem molt satisfets.


Calonge 1 - 16 Aleví D
Gols: Hamza 2, Josep 3, Miguel 4, Adri 2, Francisco 3 i Hugo2

Com ho ha vist l'entrenador, Alberto Herrera:
Partit molt còmode  i fàcil pels nostres que més enllà de tornar-se boig anant a buscar gol ho han intentat fer mitjançant bones jugades fins a plantar-nos davant del porter. Molt bona feina de tot l'equip.

Torelló 2 - 0 Benjami A

Com ho ha vist l'entrenador, Sergi Amezcua:

Bon rival que te un jugador enorme darrera i un bon porter als que no hem pogut passar. Ens han marcat al segon quart en el seu primer xut i al buscar l'empat un cop rere un altre i perdonar..al final ens han marcat el segon gol a l'últim minut... Llàstima...podríem haver tret mes.


Rocafonda 0-8 Benjami B.

Com ho ha vist l'entrenador, Marc Àvila:
Partit lamentable, hem tingut que  jugar 6 contra 6, perquè no tenien jugadors.
El partit ha acabat al tercer quart ja que un del seus jugadors no volia jugar.  Res mes a dir.


Benjami C 0 - 5 Calonge

Com ho ha vist l'entrenador, Josep Maria:
Han intentat jugar i han treballat molt en defensa. Ens ha faltat força en l'atac

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada