dilluns, 8 de febrer de 2016

LA MECÀNICA D'ACTUACIÓ PER A L’INICI DE LA CAMPANYA ‘ZERO INSULTS A LA GRADA’

El proper cap de setmana, 13 i 14 de febrer, s’iniciaran les proves pilot de les dues primeres iniciatives que donaran el tret de sortida a la nova campanya ‘Zero insults a la grada’.

La mecànica d’actuació per a l’inici de la campanya ‘Zero insults a la grada’
El futbol i futbol sala català viuran un cap de setmana històric. A partir del 13 i 14 de febrer s’activarà el protocol d’antiviolència per eradicar els insults a les graderies dels camps de futbol i dels pavellons de Catalunya.

 La prova pilot començarà a la categoria aleví preferent i l’àrbitre podrà aturar el partit fins a tres vegades si el públic profereix insults o amenaces.

L’altre actuació que s’iniciarà serà la salutació final entre tots els jugadors, entrenadors, delegats i àrbitres al mig del terreny de joc. En aquest cas, es realitzarà a totes les categories.

El cartell de la campanya

Els àrbitres seran els encarregats de portar els nous cartells informatius als partits de totes les categories de futbol i futbol sala. D’aquesta manera, tothom podrà estar informat de les tres iniciatives que s’expliquen  i de l’actuació de l’àrbitre en cas que es produeixin actes incívics.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada