dimecres, 27 de gener de 2016

‘ZERO INSULTS A LA GRADA’


A partir del mes de febrer s’activarà un protocol d’antiviolència per tal d’eradicar la violència verbal a les graderies dels terrenys de joc i als pavellons de tota Catalunya.La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol, reunida el passat 21 de gener de 2016, va decidir que el cap de setmana del 13 i 14 de febrer s’activarà un protocol d’antiviolència per eradicar els actes incívics que tenen lloc a les graderies dels camps de futbol i en els pavellons de futbol sala de Catalunya.
La temporada passada es va engegar la campanya ‘Prou violència al futbol’ amb l’objectiu de reduir i intentar eradicar tots aquells comportaments violents que es produeixen al futbol català. Aquesta temporada 2015-16, la FCF fa un pas més enllà i proposa eradicar els insults que profereix la graderia als diferents col·lectius que participen en un partit de futbol o futbol sala de Catalunya. D’aquesta manera, es pretén respectar a totes les persones i estaments, i protegir-los de qualsevol agressió verbal.  
Per aquest motiu s’ha creat la campanya ‘Zero insults a la grada’, on s’inclouran diferents iniciatives. Properament s’informarà als clubs del protocol d’aquesta campanya i de tots els seus detalls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada